м. Миколаів, вул. Маріупольська, 13/4
shchedrykuk@gmail.com
НОВИНИ
Нове життя після 50 років
avatar

Нове життя після 50: у Миколаєві жінка-вчителька змінює професію на водія

59-річна вчителька Валентина Годун вирішила кардинально змінити своє життя і опанувати нову професію – водія тролейбуса. Завдяки підтримці благодійного фонду “Щедрик” та  іноземній неурядовій організації «Оксфам», Валентина стала однією з 30 студентів, які навчаються на водія на базі КП “Миколаївелектротранс”.

Директор підприємства Юрій Смета розповів, що навчання триває вже місяць. Студенти успішно засвоїли теоретичний матеріал і тепер переходять до практичної частини.

Сама Валентина поділилася своїми мотивами:

“40 років вчительської роботи за плечима, здавалося б, вже все знаю. Але зараз маючи дітей та онуки розумію, що хочу більше. Мені подобається спостерігати за водіями тролейбусів, яка у них відповідальність. Тому я також хочу бути такою ж, приносити користь людям.

Інші студенти також поділилися своїми враженнями. 

Вони зазначили, що навчання проходить цікаво і захоплююче. Особливо приємно, що вже з перших днів практики відчувається підтримка інструкторів.

Благодійний фонд “Щедрик” та організація Оксфам надають всебічну підтримку цьому проєкту. Адже наша мета – допомогти людям змінити своє життя на краще і отримати нові професії. 

Ця історія доводить, що ніколи не пізно мріяти і змінювати своє життя. Валентина – яскравий приклад того, як можна реалізувати свої бажання навіть у зрілому віці.

Leave a Comment