м. Миколаів, вул. Маріупольська, 13/4
shchedrykuk@gmail.com
НОВИНИ
📚”У вирі думок”
avatar

Збірка віршів юної поетеси з Березнегуватого дарує тепло миколаївцям

Благодійний фонд “Щедрик” у співпраці з головою Ради козацьких отаманів Миколаївської області, Альбертом Панченком, мав честь подарувати миколаївським бібліотекам та товариству сліпих збірку віршів “У вирі думок” юної авторки Лізи Москаленко.

Народилася з глибин відчаю:

Ця зворушлива книга з’явилася на світ у підвалі під час обстрілів селища Березнегувате, де ховалася від війни авторка з родиною.

“Історія мене глибоко вразила, і я поділився нею зі співзасновниками благодійного фонду “Щедрик”, яких також щиро захопила ця розповідь, і вони згодом допомогли видати книгу» – розповідає Альберт Панченко.

Ліза не має можливості бачити світ очима, вона з раннього віку відчуває його душею і серцем.

Її вірші, як розповідає батько, пронизані не по дитячому глибокими роздумами, адже вони стали для неї розрадою та улюбленим заняттям.

Ця збірка – це не просто книга, це щирі й емоційні рядки, які торкають найглибших струн душі, що вражають своєю глибиною, щирістю та оригінальністю, – каже співзасновниця БФ «Щедрик» Наталя Горбенко.


Й незважаючи на юний вік Лізи, то вона вже мала можливість написати та видати декілька книг та перемогти на вокальних конкурсах.

Адже окрім літературних здібностей, дівчина володіє ще й чарівним голосом🎶

Віримо, що щирі та глибокі вірші Лізи Москаленко подарують тепло й натхнення миколаївцям, а її талант буде й надалі розквітати та сяяти, – каже Наталя Горбенко.

Звертаємо увагу, що книга “У вирі думок” доступна для ознайомлення в таких бібліотеках:

📍Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека

📍Центральна бібліотека ім.М.Л. Кропивницького  м.Миколаїв

📍Бібліотека-філія #10 ЦМБ ім. Кропивницького м. Миколаєва

Leave a Comment