м. Миколаів, вул. Маріупольська, 13/4
shchedrykuk@gmail.com
НОВИНИ
Благодійний фонд «Щедрик» провів Випускний для ВПО
avatar

Благодійний фонд «Щедрик» провів Випускний для ВПО, які протягом трьох місяців навчалися в Миколаєві здобуваючи фахову освіту

⚡️Так в четвер, 21 березня наші випускниці курсів «Майстер манікюру» та «Кравці» не просто детально були проінформовані про можливості, які перед ними відкрив наш Благодійний Фонд «Щедрик», спільно з Іноземною неурядовою організацією «ОКСФАМ». А ще й мали можливість цікаво провести час та ще й отримати пропозиції з приводу працевлаштування та відкриття власної справи за допомогою грантів.

👩‍🎓Адже разом з нашими випускниками на заході були присутні ще й: Миколаївський обласний центр зайнятості із майбутніми роботодавцями та перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик. Який привітали наших випускників наголосивши на тому, що:

«Такі  проєкти є надважливими, як для осіб які втратили роботу, так і для нашої Миколаївської області, що отримуватиме податки. Адже повномасштабна війна безповоротно вплинула на життя кожного українця та на Миколаївщину, яка є одною з областей, де ворог наніс найбільше пошкоджень».

Тож, наші випускниці вже отримали, документ 📃 державного зразка від Миколаївського вищого професійного училища технологій та дизайну, де проходило навчання. Та сертифікат про успішне завершення навчання, здобувши кваліфікацію другого розряду від Щедрика.

  І це все про чудовий приклад від наших дівчат, який каже – що ніколи не варто боятися, щось змінювати, а тим паче знову навчатися 📚

Leave a Comment