м. Миколаів, вул. Маріупольська, 13/4
shchedrykuk@gmail.com
НОВИНИ
30 мешканців Миколаєва отримали унікальну можливість освоїти нову професію водія тролейбуса
avatar

Завдяки фінансуванню БФ «Щедрик» та Міжнародній неурядовій організації Оксфам у Миколаєві розпочався новий навчальний цикл для 30 водіїв і водійок тролейбусів.

На урочисте відкриття навчального класу в КП Миколаївелектротранс завітали: представники благодійного фонду “Щедрик”, міський голова Миколаєва, керівник Офісу Посольства Королівства Данії, директор Миколаївського обласного центру зайнятості.

Ми вдячні нашим донорам з Іноземної неорядової організації «Оксфам» за плідну співпрацю і віримо в успіх наших студентів, – зазначив співзасновник БФ “Щедрик”, Олександр Мосін.

Додавши, що від їхнього успішного завершення навчання залежить продовження цієї важливої програми й можливість надавати нові знання та професії іншим миколаївцям”.

Миколаїв робить крок уперед! Завдяки спільним зусиллям міста, громадських організацій та благодійників, ми створили в місті найкращі умови для навчання водіїв тролейбусів. І це стало можливим завдяки підтримці наших партнерів: БФ “Щедрик” покрив частину вартості навчання. Завдяки чому кожен студент отримуватиме найбільшу стипендію в Україні – 12 000 гривень, а завдяки ГО “Молодь України”, БО Українська освітня платформа, DanChurchAid, забезпечено сучасні умови навчання, – зазначив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

🚎Директор КП ММР “Миколаївелектротранс” Юрій Сметана підкреслив, що цьогоріч кількість охочих освоїти професію водія тролейбуса є рекордною, що свідчить про актуальність такого роду проєктів і потребу міста у кваліфікованих кадрах.

Leave a Comment