м. Миколаів, вул. Маріупольська, 13/4
shchedrykuk@gmail.com
НОВИНИ
36 миколаївських підприємців отримують гранти на розвиток бізнесу від Щедрика та Оксфам
avatar

Миколаїв, 7 травня 2024 року – 36 амбітних миколаївських підприємців отримують гранти на розвиток свого бізнесу завдяки успішній співпраці Благодійного фонду “Щедрик” та міжнародної гуманітарної організації “Оксфам”.

👉Грантоотримувачів було відібрано після проходження навчальної програми, організованої “Щедриком” та “Оксфам” у 2024 році.

Навчання 📚 охопило 60 учасників, з яких 36 продемонстрували найбільш перспективні бізнес-ідеї та вже готують документи на отримання грантів.

Серед переможців:

• 22 жінки

• 14 чоловіків

“На грантову програму ми отримали порядка 400 заяв з них згідно критеріїв відібрали 60 учасників які пройшли навчання по курсу бізнес-планування та підготували бізнес плани”, – розповідає директор виконавчий БФ «Щедрик» Віталій Кузнецов.

До складу комісії, окрім представників БФ “Щедрик” та Oxfam, увійшла і представниця Миколаївського обласного центру зайнятості в рамках співпраці направленої на створення нових робочих місць та підняття економіки на Миколаївщині. 

Відбір переможців: Комісія ретельно відібрала 36 переможців. 20 з них отримають гранти по 2300 євро, а 16 – по 4500 євро.

Очікуваний вплив грантів – гранти допоможуть підприємцям:

📍Розпочати нову справу;

📍Розширити існуючий бізнес;

📍Створити робочі місця;

📍Позитивно вплинути на місцеву економіку.

Leave a Comment