м. Миколаів, вул. Маріупольська, 13/4
shchedrykuk@gmail.com
НОВИНИ
Благодійний фонд «Щедрик» та Миколаївський обласний центр зайнятості підписали меморандум про співпрацю
avatar

Благодійний фонд «Щедрик» та Миколаївський обласний центр зайнятості підписали меморандум про співпрацю для розвитку бізнесу та професійного навчання в рамках проекту, який реалізується за підтримки ОКСФАМ.

Підписання меморандуму

Даний проект розрахований на більше ніж півроку і передбачає об’єднання спроможності для надання грантів та можливостей для перекваліфікації різних спеціальностей.

Підписання меморандуму

Ініціатива стартує з початком нового року, розповів директор Миколаївського ОЦЗ Дмитро Оборонько. Він впевнений, що вона принесе максимальну користь для місцевого населення.

Підписання меморандуму

— Цей проект запланований більш ніж на пів року, бюджет достатній, і тим паче, якщо ми об’єднаємо наш бюджет та бюджет благодійного фонду, який запланований на гранти, навчання, працевлаштування. Думаю, це буде ефективна робота, – заявив Дмитро Оборонько.

Підписання меморандуму

Варто підкреслити, що БФ «Щедрик» вже успішно співпрацював із центром зайнятості, здійснюючи розподіл гуманітарної допомоги та короткострокових програм. Тепер же їхня спільна мета — створити можливості для людей отримати нові навички, реалізувати власний бізнес та отримати підтримку у реалізації своїх планів

«Ми обрали напрямок, що разом з Центром зайнятості будемо допомагати отримувати перекваліфікацію для різних спеціальностей і у відкритті власної справи. Спільними зусиллями ми зможемо об’єднати географію і допомогти більшій кількості людей», – розповів один із засновників фонду Олександр Мосін.

Проект передбачає залучення близько 130 тисяч євро на допомогу у започаткуванні власного бізнесу та перекваліфікацію людей. Зокрема, спільно з Центром зайнятості планується охопити як тих, хто підпадає під державні програми, так і тих, хто не має такої можливості.

Leave a Comment