м. Миколаів, вул. Маріупольська, 13/4
shchedrykuk@gmail.com
НОВИНИ
🐣Жителі Широківської громади,показали процес догляду за птахами
avatar

🐣Жителі Широківської громади, які пройшли навчання і отримали стартові набори для вирощування курчат-бройлерів, показали процес догляду за птахами.

До спостереження проміжних результатів проекту долучились представники благодійного фонду «Щедрик» разом з координатором кластеру харчової безпеки та засобів до існування WFP ООН Алістером Шортом та представницею кластеру логістики Кароліною Гредою.

Для догляду за птахами місцевим були видані корми. Жителька громади Людмила розповідає, що має необхідний запас на годування птахів, підкреслюючи, що проект  — велика допомога для її сім’ї.

«Через 2 місяці ці курчата будуть вже великими курками. Нам надали достатньо корму для їх годування. Також представники проекту дали нам спеціальні препарати для їх вакцинації», — розповіла Людмила.

Нагадаємо, що проект реалізовано для жителів деокупованої Миколаївщини, що втратили домашнє господарство.

Жителі Широківської громади,показали процес догляду за птахами­Жителі Широківської громади,показали процес догляду за птахамиЖителі Широківської громади,показали процес догляду за птахамиЖителі Широківської громади,показали процес догляду за птахами

 

Leave a Comment