м. Миколаів, вул. Маріупольська, 13/4
shchedrykuk@gmail.com
НОВИНИ
БФ «Щедрик» доставив чергову партію гуманітарної допомоги від ООН до Воскресенської громади
avatar

БФ «Щедрик» доставив чергову партію гуманітарної допомоги від ООН до Воскресенської громади

До Воскресенської селищної громади доставили чергову партію гуманітарної допомоги в рамках співпраці зі Всесвітньою продовольчою програмою ООН в Україні.

Місцева громада налічує понад 5 тисяч мешканців. Сама територія ОТГ не сильно постраждала внаслідок військових дій, але там проживає велика кількість незахищених верств населення, такі як інваліди та пенсіонери, які потребують підтримки та уваги до своїх проблем.

До оцінки роботи з видачі долучились координатор кластеру харчової безпеки та засобів до існування WFP ООН Алістер Шорт та представниця кластеру логістики Кароліна Греда. В ході візиту вони взаємодіяли з місцевими мешканцями, які висловили свою вдячність за цю ініціативу та підкреслили важливість отриманої допомоги.

— Одна точка видачі гуманітарної допомоги в центрі громади. В громаді нараховують 5 тисяч людей,  з них до 1000 людей отримують допомогу, тому що допомога надаєте певним категоріям людей. Тут 20% громади отримують допомогу. Є громади які не так сильно постраждали  від війни, в цій громаді, наприклад, не так постраждали від обстрілів, але тут є незахищені верстви населення такі, як інваліди та пенсіонери. Багато людей виїхало на початку війни, а тепер вони активно повертаються та починають відбудовувати свої домівки, – розповів представник благодійного фонду «Щедрик»

Гуманітарна допомога надається щомісяця. Представники Громадської Організації «Щедрик» забезпечують рівномірний розподіл допомоги протягом двох днів, щоб уникнути надмірної згуртованості мешканців.

 

БФ «Щедрик» доставив чергову партію гуманітарної допомогиБФ «Щедрик» доставив чергову партію гуманітарної допомогиБФ «Щедрик» доставив чергову партію гуманітарної допомогиБФ «Щедрик» доставив чергову партію гуманітарної допомогиБФ «Щедрик» доставив чергову партію гуманітарної допомогиБФ «Щедрик» доставив чергову партію гуманітарної допомогиБФ «Щедрик» доставив чергову партію гуманітарної допомогиБФ «Щедрик» доставив чергову партію гуманітарної допомогиБФ «Щедрик» доставив чергову партію гуманітарної допомогиБФ «Щедрик» доставив чергову партію гуманітарної допомогиБФ «Щедрик» доставив чергову партію гуманітарної допомоги

Leave a Comment