м. Миколаів, вул. Маріупольська, 13/4
shchedrykuk@gmail.com
НОВИНИ
Перемога в номінації «Регіональна доброчесність»
avatar

Благодійний фонд “Щедрик” здобув перемогу в номінації “Регіональна доброчесність” конкурсу “Благодійна Україна”!

В четвер, 20 червня, в Миколаївському академічному художньому драматичному театрі

відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу “Благодійна Україна”.

🏆✌️Цього року в номінації “Регіональна доброчесність” тріумфував благодійний фонд “Щедрик”, який здобув визнання за свою самовіддану роботу та неоціненний внесок у підтримку людей під час війни.

👉Конкурс “Благодійна Україна”, організований Асоціацією благодійників України, що вже багато років відзначає кращі практики та героїчні вчинки волонтерів по всій країні.

👊🥹Цьогорічний конкурс отримав рекордну кількість заявок, що свідчить про активну діяльність благодійних організацій, навіть в умовах війни.

“Перемога у цій номінації – це велика честь для нашого фонду, – зазначають представниці БФ “Щедрик” Юлія та Єлизавета. – Ми щиро дякуємо всім волонтерам, які щодня роблять свій внесок у нашу спільну перемогу. Разом ми робимо наш Південь сильнішим!”

‼️І важливо підкреслити, що “Щедрик” здобув перемогу не лише завдяки своїм здобуткам, але й завдяки самовідданій праці волонтерів чия безкорисливість, стійкість та щире бажання допомогти нужденним стали рушійною силою фонду, що дозволило йому досягти значних успіхів навіть в найскладніші часи.

Ця перемога – це не лише визнання заслуг фонду “Щедрик”, але й свідчення єднання та стійкості українського народу. Разом ми зможемо подолати будь-які труднощі та збудувати краще майбутнє для нашої країни – каже команда «БФ ЩЕДРИК».

Leave a Comment